In dit webinar te gast: Jody Tavares en Flip Roose van Buckaroo, Sjoerd Santema van Enrise en subscription specialist Johan Trip.

 Daarnaast best practises van Voetbal InternationalSimpel en Changing Life. Zij gaan samen met het panel in op de hot-topics binnen de groeiende subscription economy en geven jou tips en food for thought.

 De dagvoorzitter is Sander Schimmelpenninck, een bekende tafelgast in diverse tv-programma's, voormalig hoofdredacteur van de Quote en natuurlijk bekend van zijn prijswinnende podcast.

Op donderdag 10 juni 2021 organiseerde Enrise samen met partner Buckaroo het subscription-webinar. Gehost door Sander Schimmelpennick.

The Subscription Economy: Grow to infinity and beyond

Dit webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een abonnementsmodel. Of dit al doet en te maken heeft met groei-uitdagingen. Wil jij weten hoe je jouw subscription experience kunt optimaliseren? Waar je rekening mee moet houden in je IT-landschap? En hoe jij het meeste uit jouw businessmodel haalt? Kijk dan het webinar terug.

Wat je moet weten over dit webinar

Dus, wil je serieuze stappen maken met abonnementsdiensten als verdienmodel? Wij helpen je op gang. Samen met onze partner Buckaroo organiseerden we op 10 juni 2021 het gratis webinar over: The Subscription Economy: Grow To Infinity and Beyond. 

Bekijk het webinar terug. Meld je nu aan en ontvang de terugkijklink! 👇

Meer weten?

Ben je op zoek naar meer informatie over Subscriptions? We schreven er al diverse blogs over;


Comment